Overslaan naar content

HR meewerkstage

Op locatie
 • Veghel, Noord-Brabant, Nederland
€ 350 - € 350 per maandHR

Functieomschrijving

Zoek je een vette stage? Niet eentje op Lowlands, maar in het bedrijfsleven? Dan hebben wij een toffe meewerkstage HR in de aanbieding! Startdatum: september 2024. 

Je komt terecht in het HR-team van Toppy dat bestaat uit Daan (HR manager) en Joni (HR medewerker). Een team waarbij je de directe schakel bent tussen het management en medewerkers. Samen met hen zorg je ervoor dat alle HR processen op rolletjes lopen en onze ruim 80 Toppers het naar hun zin hebben bij Toppy. Je werkt mee in verschillende HR systemen (AFAS, Shiftbase, Learned en Oneteam), zodat je over de juiste informatie beschikt en je steentje bijdraagt aan de digitale administratie. Ook werk je in opdracht van het management en team HR mee met projecten. Dit zijn bijvoorbeeld opdrachten op het gebied van vitaliteit, verzuim, systeemverbeteringen of contractbeheer. 

Het HR-gebied is erg breed, daarom geven we je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kanten van het vakgebied zodat je kan ontdekken wat je leuk vindt (of juist niet). Hierbij mag je denken aan de volgende onderdelen; recruitment, verloop, verzuim, duurzame inzetbaarheid, opleiding en ontwikkeling. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om mee te kijken met andere collega's om te spieken wat zij voor takenpakket hebben.


Een dag als...
Je komt lekker op je fiets of met de auto naar onze locatie. Bij binnenkomst groet je je collega’s en kies je een lekker plekje uit. Daar gaat vandaag al het mooie werk gebeuren! Bakje koffie, ontbijtje achter de computer (voor de niet-ochtendmensen) een aai over de bol van kantoorhond Bobby en je bent er klaar voor. Je begint jouw dag met het doornemen van binnengekomen mails, appjes en actiepunten. Na kort overleg met team HR staan er een paar mooie actiepunten op de planning voor vandaag.

HR zou HR niet zijn als die planning soms niet helemaal lukt. Want voordat je het weet komt er een collega binnenlopen die een vraag heeft over zijn contract. Je helpt je collega door de juiste informatie te geven en vraagt diegene nog even hoe zijn weekendje weg was. Een tevreden collega bedankt je en gaat weer verder met zijn werk. Schouderklopje verdiend!

In jouw stageperiode denk en werk je mee aan de voorbereidingen voor komende zomer. Want in de zomer barst het los bij Toppy! Aan team HR de taak om de wervingscampagne voor oproepkrachten te lanceren en in korte tijd +/- 60 oproepkrachten te werven, verdeeld over de teams van Logistiek en Klantsucces. Je helpt met het aannemen van deze nieuwe oproepkrachten, de onboarding en het opstellen van contracten. We gooien je hierbij natuurlijk niet in het diepe, maar zullen je voorzien van al onze kennis en hulp.

Jeetje het is al 12.30... Tijd voor eten! We zitten in de buurt van verschillende tentjes waar je eten af kan halen, of je eet voor een kleine bijdrage mee met de Toppy lunch. Je kunt natuurlijk ook gewoon een tostietje maken of je left-overs van gisteravond in de magnetron zetten. En als je een frisse neus wil halen kun je met een paar collega’s een lekker rondje wandelen. Na de pauze ben je er weer helemaal klaar voor.

Omdat jouw stage naast meewerken ook bestaat uit je eigen opdrachten ga je daar in de middag aan werken. De opdracht heb je samen met jouw stagebegeleider bepaald. Je gaat bijvoorbeeld onderzoeken hoe Toppy haar medewerkers nog beter en langer aan zich kan binden. Of je onderzoekt hoe het verzuim van de flexibele schil nóg minder kan worden. Een mooie uitdaging, waarbij je de basis kan leggen voor een enorme ontwikkeling!

Om 15:00 heb je nog even een meeting met het HR-team om te delen waar we mee bezig zijn geweest. Hierin worden plannen gedeeld hoe we ons elke dag nog een stukje verder kunnen verbeteren, waarin jij natuurlijk ook een eigen inbreng hebt. Heb je een tof idee? Dan gaan we dit zeker oppakken.

Als afsluiter van de dag heb je wat tijd geblokt voor HR of persoonlijke trainingen die je in ons leerplatform Learned volgt. Zo weet je zeker dat je na je stage persoonlijk en professioneel lekker gegroeid bent. Da's pas een lekkere start van je carrière!

Je hebt veel kunnen doen en gaat nu lekker genieten van je avond waarbij je je laptop niet meer open hoeft te klappen voor Toppy. Want dat je genoeg tijd hebt om ook thuis leuke dingen te doen, vinden wij net zo belangrijk. Tot morgen!


Wat wij bieden

 • Een stagevergoeding van €350,- bruto per maand
  (Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze…)

 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, max 200 euro per maand
  (Kies zelf maar of je met de fiets, auto, lopend of je waterscooter komt)

 • Een stel jonge honden als collega’s.
  (Speels, maar met de ambitie om te groeien)

 • Een kantoorhond.
  (Over jonge honden gesproken...)

 • Veel leuke dingen doen.
  (Pubquizzen, uitjes en borrels.)

 • Een omgeving zonder kantoortaal, hiërarchie en waar initiatief wordt toegejuicht.
  (‘Ergens een plasje over doen’, bruhh, laat dat maar aan de kantoorhond over.)

Vereisten

- Student Human Resource Management of Ondernemerschap & Retail Management

of