Medior Magento Developer

Functieomschrijving

Met 2 awards op zak voor de beste webwinkel in de categorie Tuin én nummer 1 in de lijst van snelstgroeiende e-commerce bedrijven gaan we lekker met onze webshop! Maar achterover zitten doen we zeker niet! (ofja soms, heel eventjes en dan doen we alsof we heel hard nadenken). Om meer achterover te kunnen zitten (geintje) zoeken we een nieuwe Magento devel(t)op(p)er! Werken bij Toppy betekent niet alleen clean code schrijven, maar ook volop innoveren, leren en samenwerken! Ben jij ook nooit uitgeleerd, hou je van vrijheid, verantwoordelijkheid en klinkt onbeperkt vakantiedagen jou als muziek in de oren? Lees dan verder!


Wat wij zoeken

Met de huidige trends richting microservices en cloud is er steeds meer noodzaak om verder te kijken dan onze (Magento 2) webshop. Langzaam, maar zeker, zullen we steeds meer interne en externe diensten moeten loskoppelen uit de monolith. Daar zullen we onze Magento 2 webshop op moeten voorbereiden naast dat we natuurlijk vooruit moeten blijven gaan. En daar hebben we jou bij nodig.


Wat je doet

 • Programmeren, natuurlijk🤦‍♂️… je bent een developer. Je handen vuil maken blijft toch lekker, en kun je mooi even laten zien hoe het moet.

 • Maar ook het denkwerk. Je programmeert natuurlijk graag, maar je bent op een niveau waar je graag wat meer nadenkt over de toekomst van onze applicaties en ‘stack’. Dat betekent dat je nieuwe features uitwerkt naar een gedegen ontwerp en architectuur en deze overbrengt op de rest van je collega's (door middel van werkomschrijvingen in de vorm van issues).

 • Reviewen en peer programming. Je bent verantwoordelijk voor je eigen code én voor die van anderen. Door merges te reviewen bewaak je onze code standaard en leer je zelf ook nog wat bij. Met code standaard bedoelen we dan vooral de abstractie en het correct gebruik van OOP en Magentostandaarden.

 • Refactoring een onderdeel is van je dagelijkse werkzaamheden. Refactoring geeft je de kans om oude code weer naar het juiste niveau te brengen en daarmee de stabiliteit en security van onze platforms te verhogen. Het voordeel van geen uurtje factuurtje; je mag je applicaties wél verbeteren, graag zelfs.

 • Leren. Een developer is nooit klaar met leren, it's that simple. Conferenties & evenementen bezoeken, boeken lezen, video's bekijken, cursussen volgen en certificaten behalen. It's all part of the job!


Een dag als Magento developer bij Toppy
Zo, eerst een bakje en dan maar aan de slag. Je begint met een korte stand-up met andere developers. Je vertelt even wat je hebt gedaan, wat je gaat doen en waar je tegenaan gelopen bent. Je overlegt nog even één op één met een collega over een architectuur vraagstuk en dan ga je aan de bak met nog een bakkie

De webshop is zwaar onderhevig aan piekbelasting door onze seizoensmarkt (tuinartikelen) en deze ochtend aan jou de taak om de code te analyseren en pijnpunten bloot te leggen. De kleine issues pak je meteen even op en voor de grotere punten maak je een aantal issues aan. Vervolgens ga je je nog even verder verdiepen in aankomende updates voor Magento en onze module lijst. Want security patches en vernieuwingen zijn natuurlijk belangrijk.

Tijd voor pauze, je zou het bijna vergeten. Je strekt even je benen en loopt (als je op het kantoor bent) met je collega’s even een rondje. Nog even snel langs de Subway, Griek of Sushi tent voor een guilty pleasure en je bent weer klaar voor een nieuwe uitdaging.

Eenmaal na de pauze ga je aan de slag met het uitwerken van API requests welke we nodig hebben voor ons nieuwe PIM systeem. Hierbij denk je al na over de toekomst van de webshop zodat we uiteindelijk delen uit de monolith kunnen trekken. Genoeg om over na te denken dus. Je begint met rondsnuffelen in github en begint langzaam een beeld te vormen over wat de mogelijkheden zijn. Met magento als basis kijk je naar de mogelijkheden om te vernieuwen.


Het sollicitatieproces

1. Je stuurt ons je CV en motivatie toe. Hierin verwerk je een paar toffe projecten waar je mee bezig bent geweest.
2. We plannen een kennismakingsgesprek in. Onze voorkeur gaat uit naar een face to face gesprek, zodat we beide een goede indruk van elkaar kunnen krijgen.

3. Na het eerste gesprek volgt er in sommige gevallen een case om het niveau te bepalen.

4. In het tweede gesprek is er ruimte voor aanvullende vragen en wordt de case behandeld.

5. Jij blij, wij blij? Dan ontvang je van ons een voorstel!


Wat wij bieden

 • Een vast salaris tussen de 2800 en 3800 euro (Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze…)
 • Nog meer geld: (8% vakantiegeld, reiskosten, pensioen en korting op het assortiment)
 • Onbeperkt vakantiedagen. (Onbeperkt? Ja. Onbeperkt.)
 • Een stel jonge honden als collega’s. (Speels, maar met de ambitie om te groeien)
 • Een kantoorhond. (Over jonge honden gesproken...)
 • Veel leuke dingen doen. (Pubquizzen, sportieve activiteiten en borrels.)
 • Een omgeving zonder kantoortaal, hiërarchie en waar initiatief wordt toegejuicht. (‘Ergens een plasje over doen’, bruhh, laat dat maar aan de kantoorhond over.)
 • Een gezellig en groen kantoor (maar deels thuiswerken is ook zeker mogelijk.)

Functievereisten

 • Je bent bewaker van het grote geheel. Dat wil zeggen; jij weet hoe alles in elkaar valt en kunt overzien wat voor effect een wijziging van component A heeft op component B.

 • Analytics en precies; je weet wat je gaat maken, voordat je het maakt.

 • Ervaring in Magento 2

 • Een PHP Developer die niet bang is om verder te kijken dan alleen PHP

 • Altijd op zoek naar verbetering van jezelf, je werk en de organisatie.

 • Allergisch voor herhaling; automatiseren?

 • Overtuigd van test driven development; over twee jaar werkt jouw code nog en anders weten we dat op tijd.

 • Leuk om mee te werken en niet vies van samenwerken.

 • Bonus 🌟Cloud (AWS / GCE), DevOps, Terraform, Kubernetes, Symfony, Laravel