Meewerkstage Inkoop

Functieomschrijving

Startdatum: september 2022 (eerder starten is mogelijk)


Bij Toppy wordt er heel veel verkocht, maar natuurlijk nét zoveel ingekocht. Dat inkopen, laat je lekker aan de inkopers over, maar jij kunt wel heel veel van hen leren én jij kunt hen heel goed helpen met het verwerken van alle inkooporders! Win-win, inko(p)pertje toch?

Kijk mee met de onderhandelingsgesprekken met leveranciers, leer snel schakelen, maar ook professioneel communiceren wanneer een leverancier de kantjes ervan af loopt en dat allemaal in een bedrijf met heel veel jonge honden! Je gesprekken over je (wilde) weekend hoef je dus niet te verbergen tijdens je stage!

Wie ben jij?

Een enthousiaste, ambitieuze en commerciële student die van aanpakken weet! Je hebt zin om écht onderdeel van een team te worden waarbij je samen met de andere inkopers zorgt voor de beste deals. Jij bent het aanspreekpunt voor onze leveranciers en werkt intern nauw samen met collega's op de afdelingen: Category Management, het Klantsucces team en Logistiek.

Wie zijn wij?

Leuke dingen doen, daar draait het ons allemaal om. Daarom wemelt het in onze webshop van de leukste producten voor tuin en outdoor. Bezaaid met advies en inspiratie.🌳🏕 Zo zijn er door onze inspanningen al heel wat bommetjes in eigen zwembad gemaakt, tijdens flink wat kampeeruitjes in onze slaapzakken overnacht en in vele achtertuinen heerlijk gebubbeld. 💦

Met een team van logistieke helden tot content-talenten, van productexperts tot vriendenmakers en van inkooprebellen tot developmentnerds willen wij de grootste en leukste worden op het gebied van tuin en outdoor. Kriebelt er bij jou al iets?

Een dag als..

Je doet de deur open en komt puffend en zwetend het kantoor binnen. 8 verdiepingen met de trap is toch wel heel hoog.. Of je bent zoals de rest minder sportief en pakt gewoon lekker de lift. Kan ook gewoon gelukkig. Bij binnenkomst groet je je collega’s en kies je een flexwerkplek uit. Daar gaat vandaag al het mooie werk gebeuren! Bakje koffie, ontbijtje achter de computer (voor de niet-ochtendmensen) een aai over de bol van kantoorhond Bobby en je bent er klaar voor

Je start met het doornemen van de inkoop mailbox waar je orderbevestiging, meldingen tot prijsverhogingen, deellevering verzoeken en maatwerk vraagstukken tegenkomt. Jij bent cruciaal in de controle van de gemaakte afspraken en de opvolging hiervan.

Zo, die taak is afgevinkt! Nu trek je jouw stoute schoenen aan en ga je contact opnemen met onze leveranciers. Dat orders te laat komen kan natuurlijk gebeuren, maar als een gedreven inkoper wil je wel weten wanneer we onze spulletjes dan wél mogen verwachten en wat de reden van vertraging is. Hebben we een fout artikel ontvangen? Ontbreekt er iets in de zending of is er wat stuk gegaan? Ook dan ben jij degene die ervoor zorgt dat dit op een effectieve en nette manier wordt opgelost met de leverancier.

Is het al zo snel 12:30 uur? Tijd voor eten! We hebben een lunchkantine waar je de lekkerste broodjes kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een tostietje maken of een plak kipfilet op je cracker kwakken. En als je snel bent kun je met een paar collega’s de mooie weilanden van Veghel verkennen. Na het halen van een frisse neus ben je er weer helemaal klaar voor.

Omdat jouw stage bestaat uit meewerken en je eigen onderzoek ga je in de middag aan je onderzoek werken. De opdracht heb je samen met jouw stagebegeleider bepaald. Een mooie uitdaging, waarbij je echt het resultaat van jouw inspanningen gaat zien! Om 15:30 uur tik je een collega op de schouder om hem of haar uit te dagen voor een potje tafelvoetbal. Nadat je die collega al snel in hebt gemaakt (of andersom…) ga je weer verder om het laatste deel van de dag nog even te knallen. Aan het einde van de dag ga je moe, maar voldaan naar huis. Je hebt veel kunnen doen en gaat nu lekker genieten van je avond. Want dat je genoeg tijd hebt om thuis leuke dingen te doen, vinden wij net zo belangrijk. Tot morgen!


Wat wij bieden

 • Een stagevergoeding van 300 euro netto
  (Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze…)

 • Een stel jonge honden als collega’s.
  (Speels, maar met de ambitie om te groeien)

 • Een kantoorhond.
  (Over jonge honden gesproken...)

 • Veel leuke dingen doen.
  (Pubquizzen, sportieve activiteiten en borrels.)

 • Een omgeving zonder kantoortaal, hiërarchie en waar initiatief wordt toegejuicht.
  (‘Ergens een plasje over doen’, bruhh, laat dat maar aan de kantoorhond over.)

Functievereisten

 • Je volgt een derde of vierdejaars commerciële of bedrijfskundige HBO opleiding

 • Je bent ondernemend, leergierig en gedreven

 • Je durft initiatief te nemen en pakt uitdagingen aan

 • Je bent analytisch sterk en wil graag beter worden in Excel & PowerBI

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederland én Engels