Overslaan naar content

Reachtruck chauffeur / Reachtruck driver

Op locatie
 • Veghel, Noord-Brabant, Nederland
€ 16,5 - € 16,5 per uurLogistiek

Functieomschrijving

Ben jij een echte in en aanpakker, kun je goed multitasken (lees: gezellig zijn én hard werken tegelijk) en is je lievelingskleur geel? Dan moeten we jou hebben!


Wij zijn op zoek naar meerdere reachtruck chauffeurs voor in onze drukste periode. Omdat wij het beste en leukste assortiment hebben voor tuin en outdoor gaat dit om de maanden waarin de zon zich veel laat zien.☀️ Fulltime, parttime, vakantiewerk of bijbaantje, avonduren of weekend, het kan allemaal. Wij zijn de moeilijkste niet. Wél de leukste.

Dit ga je doen: 👊🏼

De ene dag ga je als reachtrucker op pad om de palletorders te verzamelen. Dit doe je natuurlijk zo voorzichtig mogelijk. De andere dag kan het zijn dat je verhuisopdrachten gaat uitvoeren waarbij je bulkorders naar nieuwe voorraadlocaties gaat verhuizen. Hoe dan ook, het is lekker veelzijdig!

En dit kun je krijgen:🤲🏼

 • Een vast (uur) salaris afhankelijk van je leeftijd en ervaring; vanaf 16,50 euro bruto (all in, dus inclusief vakantiegeld en vakantie uren)
  (Geld maakt niet gelukkig, maar gelukkig maken ze…)

 • Nog meer geld:
  (pensioenopbouw en korting op het assortiment)

 • Een stel jonge honden als collega’s.
  (Met zomaar eens de kans dat het je vrienden gaan worden.)

 • Veel leuke dingen doen.
  (Pubquizzen, bbq´s en borrels.)

 • Werkkleding en werkschoenen
  (Geel wordt helemaal jouw kleur)

Je nieuwe werkplek wordt ons magazijn in Veghel. Je kunt per direct starten en we bieden je een overeenkomst op basis van oproep.


Genoeg over jou, even over ons:

Wij zijn Toppy. Leuke dingen doen, daar draait het ons allemaal om. Daarom wemelt het in onze webshop van de leukste producten voor tuin en outdoor. Bezaaid met advies en inspiratie. 🌳🏕


Zo zijn er door onze inspanningen al heel wat bommetjes in eigen zwembad gemaakt, tijdens flink wat kampeeruitjes in onze slaapzakken overnacht en in vele achtertuinen heerlijk gebubbeld. 💦


Met een team van logistieke helden tot content talenten, van productexperts tot vriendenmakers en van inkooprebellen tot developmentnerds willen wij de grootste en leukste worden op het gebied van tuin en outdoor.

Ken je ons nog niet? Check dan zeker even onze website en social kanalen (Ook meteen even volgen dan he 😉)


Een dag als reachtruckchauffeur

Met een bakkie koffie check je de monitor. Hoeveel orders zijn er gisteravond nog binnengekomen? Je schiet hiervan niet in de stress, maar juist in standje gas erop. Even een kort overlegje met je teamleider en directe collega’s om de boel te verdelen en dan ga je aan de slag!

Je stapt op de reachttruck en gaat aan de slag met het picken van palletorders. Het kan ook zijn dat je verhuisopdrachten gaat uitvoeren. Hoe dan ook, je sluit je dag pas lekker af als we onze belofte: vandaag besteld, morgen in tuin, gaan halen en het magazijn weer vol en netjes is. Klanten blij, jij blij. Tot morgen vriend(in)! 👋🏽

Vereisten

- Je bent in het bezit van een reachttruck certificaat.

- Je bent tenminste 24 uur per week beschikbaar, maar het liefst fulltime.

- Je bent regelmatig een weekenddag en avonden beschikbaar.

of